Περιβλήματα φίλτρων

Η σειρά Standard έχει τη μεγαλύτερη διάμετρο από όλα τα περιβλήματα, για φυσίγγιο 2,5”. Η μεγαλύτερη διάμετρος επιτρέπει τις μεγαλύτερες ροές και τη μικρότερη πτώση πίεσης από κάθε άλλο περίβλημα φυσιγγίων 2,5”. Τα Standard χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ανθεκτικότητα, την απόλυτη στεγανότητα και τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό τους.

Pentair Standard housings

Η σειρά Pentair Slim Line αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή περιβλήματος φίλτρων της Pentair. Η υψηλότατη αντοχή σε πιέσεις και η στεγανότητα των προϊόντων παραμένει στα επίπεδα των προϊόντων της Pentair. Τα Slim Line είναι περίπου 2cm στενότερα από τα standard με αποτέλεσμα την οικονομία χώρου αλλά και τις χαμηλότερες ροές που τα καθιστούν ειδανικά αποκλειστικά για σημεία κατανάλωσης.

Pentair Slim Line housings

Τα περιβλήματα Big Blue έχουν διπλάσια σχεδόν διάμετρο από τα κοινά περιβλήματα φίλτρων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύ υψηλές ροές και μηδενική σχεδόν πτώση πίεσης. Τα Big Blue δέχονται ειδικής διαμέτρου φυσίγγια (4,25”) και όχι τα κοινά (2,5”), εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλάσια διάρκεια ζωής του φίλτρου (μεγαλύτερη επιφάνεια διήθησης).

Pentair Big BlueTM housings

Τα Bag Vessels της Pentair είναι κατασκευασμένα με τον ίδιο τρόπο όπως τα Big Blue. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί για φυσίγγια δέχονται φίλτρα σάκου (σακόφιλτρα).

Pentair Big BlueTM Bag Vessel

Τα ανοξείδωτα βιομηχανικά περιβλήματα της Pentair αποτελούν μία ιδιαίτερα αξιόπιστη και ταυτόχρονα ανταγωνιστική επιλογή. Διαθέτουν πολλές επιλογές σε τύπο καπακιού (με σφιγκτήρα, με φλάντζα ή με καπόνι), σε συνδεσμολογία (σπειρώματα ή φλάντζες), σε πίεση λειτουργίας (7bar, 10bar, 14bar) και σε τύπο φυσιγγίου που δέχονται (standard φυσίγγια 2,5’’, φυσίγγια μεγάλης διαμέτρου ΒΒ ή σάκους).

Pentair Stainless steel housings