Ο σίδηρος προκαλεί δυσάρεστη μεταλλική γεύση στο νερό και καταστροφές (διαβρώσεις) σε μεταλλικές σωληνώσεις και συσκευές (θερμοσίφωνες, boilers κλπ). Το φίλτρο σιδήρου της Pentair:

  >  Παρέχει πολύ υψηλές ροές και μηδενική πτώση πίεσης

  >  Τοποθετείται στην κεντρική παροχή σε περιβλήματα Big Blue

  >  Κατάλληλο για συγκεντρώσεις ολ. σιδήρου έως 3.000ppb

  >  Συγκρατεί σχεδόν 100% το σίδηρο που υπάρχει στο νερό

  >  Δεν αφήνει υπολείμματα και χημικά στοιχεία στο νερό

  >  Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

Pentair RFFE για συγκράτηση σιδήρου

Φίλτρα ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Τα φίλτρα πολυφωσφορικών προσδίδουν στο νερό αντιαποθετικές ιδιότητες. Δηλαδή, δεν επιτρέπουν στα άλατα της σκληρότητας να επικαθίσουν στα μεταλλικά τοιχώματα των μηχανών και των σωληνώσεων. Είναι μία πολύ αξιόπιστη και οικονομική λύση για την προστασία των συσκευών χωρίς να αφαιρείται η χρήσιμη για την ποιότητα του πόσιμου νερού, σκληρότητα. Τα πολυφωσφορικά είναι αποδοτικά σε σκληρότητες έως 250mg/Lt. Το Ηydorblend είναι μία βελτιωμένη έκδοση πολυφωσφορικών πατενταρισμένη από την Everpure, που είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ζεστά νερά (μηχανή καφέ, boiler κλπ) και σε μεγαλύτερες σκληρότητες.   

Τα φίλτρα πολυφωσφορικών της Pentair φέρουν πιστοποιητικά NSF και FDA.

Pentair PCC (πολυφωσφορικά) για μείωση αποθέσεων αλάτων

Τα φυσίγγια της Pentair είναι σχεδιασμένα για τον απιονισμό νερού μέχρι 16 MΩ. Οι υψηλής χωρητικότητας μεικτές ρητίνες που χρησιμοποιούν είναι πιστοποιημένες κατά FDA. Το απιονισμένο νερό που παράγεται από τα φυσίγγια βρίσκει εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών εφαρμογών.

Pentair PCF φίλτρα απιονισμού