Φίλτρα everpure

ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO ΚΑΙ OCS

Η βάση του φίλτρου είναι οι ασθενείς κατιονικές ρητίνες Η+, συνδυαζόμενες με ένα ειδικό pH buffer (ρυθμιστικό διάλυμα) που δεν επιτρέπει στο pH του νερού να πέσει κάτω από 6,5! Κατά αυτό τον τρόπο το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση (τα περισσότερα φίλτρα της αγοράς παράγουν νερό με pH κάτω από 6,5 που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι ακατάλληλο) και ταυτόχρονα δεν είναι διαβρωτικό για τα μεταλλικά μέρη των μηχανών. Οπότε δεν παρατηρούνται τρύπες (pitting) στα ανοξείδωτα μέρη και πράσινες επικαλύψεις στα χάλκινα – μπρούτζινα μέρη που εκτός από την προφανή φθορά προκαλούν και έντονες αλλοιώσεις στη γεύση του καφέ!     

Το Claris Ultra δε χρησιμοποιεί κοκκώδη μέσα ενεργού άνθρακα, όπως οι ανταγωνιστές, αλλά ένα εξελιγμένο αντιβακτηριδιακό carbon block, προστατευμένο από διηθητικό μέσο, προσφέροντας ασύγκριτα αποτελεσματικότερη συγκράτηση χλωρίνης και οσμών, συγκράτηση σωματιδίων 5μm (οι ανταγωνιστές δεν παρέχουν πιστοποιημένη ονομαστική τιμή) και πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ως τελευταίο στάδιο χρησιμοποιούνται πολυφωσφορικά που δεν επιτρέπουν στα απαραίτητα άλατα που περνούν από το ρυθμιζόμενο by-pass (7 θέσεων) της κεφαλής Gen-II να προκαλέσουν αποθέσεις. 

Everpure CLARIS ULTRA

Everpure H2 series

Τα φυσίγγια φίλτρων Everpure BH2 και ΜΗ2 αποτελούν για περισσότερο από μία δεκαετία τη δημοφιλέστερη λύση της Everpure στις εφαρμογές μηχανών espresso. Ο ενεργός άνθρακας είναι τεχνολογίας precoat (εμποτισμένο μέσο) προσφέροντας αποτελεσματική – απόλυτη διήθηση στα 0,2μm και μεγάλη χωρητικότητα σε σωματίδια σε σχέση με την ονομαστική τιμή των φίλτρων. Στα 0,2μm συγκρατούνται μεταξύ άλλων οξειδωμένα μέταλλα που είναι επιβλαβή στη γεύση των τελικών ροφημάτων και ίνες αμιάντου εξασφαλίζοντας τόσο την υγιεινή και ασφάλεια των καταναλωτών όσο και την ελαχιστοποίηση των αποθέσεων αλάτων (τα μικροσωματίδια αποτελούν σημαντικό μέσο σχηματισμού – χτισίματος σκληρών αλάτων). Παράλληλα, προστατεύουν μικρής διατομής σωλήνες της μηχανής (πχ ζιγκλέρ, μπεκς κλπ) από βουλώματα.

Στα φίλτρα της σειράς Η2 ενσωματώνονται επίσης οι τεχνολογίες micropure II που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία σε όλη την επιφάνεια του μέσου διήθησης και πολυφωσφορικών τύπου hydroblend που μειώνουν τις αποθέσεις αλάτων καθώς το ασβέστιο που περιέχεται στο νερό σχηματίζει μαλακούς κρυστάλλους (λάσπη) που δεν «χτίζονται» στις επιφάνειες των boiler και των group.

Το Claris Prime χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ασθενών κατιονικών ρητινών που συγκρατούν από το νερό την ανθρακική σκληρότητα, ανταλλάσσοντας τα ιόντα που συγκρατούν με υδρογόνο σε συνδυασμό με ειδικές επιλεκτικές ρητίνες που συγκρατούν χλωριόντα και θειικά άλατα. Προτείνεται η χρήση του σε φούρνους ψεκασμού, πλυντήρια πιάτων και άλλες εφαρμογές μη πόσιμου νερού. Σε μηχανές καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατόπιν προσεκτικής ανάλυσης νερού (αν το εισερχόμενο νερό συνυπολογίζοντας το προτεινόμενο by-pass μπορεί να δώσει στην έξοδο ουδέτερο ή αλκαλικό pH). Αποτελεί ιδανική επιλογή για τροφοδοσία μηχανών espresso μικρών καταναλώσεων ή εποχικών καταστημάτων σε περιοχές που τροφοδοτούνται από αφαλάτωση θαλασσινού νερού.

Το Claris Prime δε χρησιμοποιεί κοκκώδη μέσα ενεργού άνθρακα, όπως οι ανταγωνιστές, αλλά ένα εξελιγμένο αντιβακτηριδιακό carbon block, προστατευμένο από διηθητικό μέσο, που δίνει ασύγκριτα αποτελεσματικότερη συγκράτηση χλωρίνης και οσμών, συγκράτηση σωματιδίων 5μm και πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα.    

Everpure CLARIS PRIME

Από το 2007 έχουμε προσανατολιστεί στις εφαρμογές εστίασης και ειδικά στον κλάδο του espresso, όπου εδώ και σχεδόν μια δεκαετία κατέχουμε ηγετική θέση. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του νερού και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τεχνογνωσία, τα κατάλληλα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες κάθε καταστήματος και υπηρεσίες που θα επιτρέψουν στους επιχειρηματίες να ασχολούνται απρόσκοπτα με την πραγματική δουλειά τους.

Δεν είμαστε άλλη μία εταιρεία που πουλάει φίλτρα νερού, αλλά ο επιστημονικός συνεργάτης που μιλάει στη γλώσσα σας και σας παραδίδει την ολοκληρωμένη λύση που χρειάζεστε.

Αντίστροφη ώσμωση για μηχανές Espresso